Vertical Device
Please rotate your device vertically.
Snowmaker / Snowgun – Sherpa NPA

Nordisko svetsko prvenstvo
2023 Planica

Sistemite za pravenje sneg od Šerpa obezbeduvaat kvaliteten sneg na Nordiskoto svetsko prvenstvo 2023 godina vo Planica.

Podgotovka za
slednata sezona

Golemiot rid za odgleduvanje sneg za slednata zimska sezona vo noemvri 2023/24 godina e rečisi podgotven.

Snowmaker / Snowgun – Sherpa NPA
Klijenti
Zahvaljujući našim partnerima:

Preporuka LEH

Uporedili smo Sherpa sa ostalim propelerskim topovima najvećih proizvođača putem mjerenja na testiranju. Sherpa je pokazao izuzetne performanse i do sad se pokazao kao najbolji na graničnim temperaturama. Super rezultati naveli su nas da kupimo 5 Sherpa topova za vještački snijeg istovremeno. Kada budemo širili naše sisteme za proizvodnju snega, sigurno ćemo kupiti još Sherpa topova za vještački snijeg.

LECH/ARLBERG, Manhart Michael

Preporuka Planica

Uz pomoć ovih topova za vještački snijeg uspešno smo proizveli snijeg za sve skakaonice u svim vremenskim uslovima i uvijek smo odlično pripremljeni za finale Svijetskog kupa u skijaškim skokovima. Kapacitet proizvodnje snijega, kvalitet snijega i efikasnost su izuzetni u svakom trenutku. Mala masa Krpan topova za vještački snijeg je jedna od najvećih prednosti pri proizvodnji snijega na Planici.

Sve vrijeme koristimo ove topove za vještački snijeg bez ikakvih problema i preporučujemo KRS servis, jer su profesionalna, pouzdana i precizna kompanija.

PLANICA, Primoz Finzgar