Vertical Device
Please rotate your device vertically.
EVROPSKI SKLAD ZA REGIONALNI RAZVOJ
Javni tender

KRS SISTEMI D.O.O. je uspešno dobila sufinansiranje za projekat „Jačanje marketinga brendova na inostranim tržištima kroz izložbene salone“ na javnom konkursu Jačanje marketinga brendova na inostranim tržištima kroz izložbene salone u inostranstvu.

Cilj javnog konkursa iz perspektive Operativnog programa za sprovođenje Evropske kohezione politike u periodu 2014-2020 (u daljem tekstu: operativni program) je da doprinese specifičnom cilju „Povećanje međunarodne konkurentnosti MSP“ u okviru okvir prioritetne investicije „Razvoj i implementacija novih poslovnih modela za MSP, posebno u vezi sa internacionalizacijom“.

Svrha javnog konkursa je podrška kompanijama koje žele da ojačaju marketing brendova na inostranim tržištima i na taj način ostvare veću dodatu vrednost i konkurentsku prednost na tržištu, kako u pozicioniranju krajnjih proizvoda na inostranom tržištu, tako i u integraciju u globalne lance vrednosti na različitim nivoima. Javni tender ima za cilj povećanje troškovne konkurentnosti slovenačke privrede i smanjenje mogućih cenovnih pritisaka na slovenačke dobavljače intermedijarnih proizvoda u globalnim lancima vrednosti.

Investiciju sufinansiraju Republika Slovenija i Evropska unija iz Evropskog fonda za regionalni razvoj. Link za web stranici EKP u Sloveniji: www.eu-skladi.si.